lördag 12 maj 2012

Hallå alla glada!


Att inte springa med klubben idag kändes tråkigt men benet känns fortfarande inte 100. Vet faktiskt inte om det är benhinnan egentligen. Det känns mer som ett tryck i benet, svårt att förklara exakt. Men när jag har ont i benhinnan brukar det göra ont när man trycker på vissa punkter men så har det inte känts nu..
Det känns lite tungt att inte få ihop så många kilometrar den här veckan men jag försöker att inte stressa upp mig. Bättre att vila så att man inte behöver stå över maran, hua!, hemska tanke! ;-)
Hur som helst så känns det bättre efter Bikram-passet i morse! Efter passet så var det il-fart in till t-centralen som gällde för att möta upp Jonna. Vi skulle diskutera lite arbetsupplägg för C-uppsatsen över en lunch. Det blev såklart en massa annat snack också men en någorlunda plan fick vi till ;-)
Jag ska jobba Måndag och Tisdag nästa vecka så den här lördagen sitter jag framför datan och pluggar. Inte så kul på en lördag när det finns massa annat kul som man skulle kunna ägna sig åt men ibland måste man prioritera.
I kväll när jag har pluggat klart så ska jag, tända ljus och mysa ner mig ordentligt i soffan framför en film har jag bestämt. Jag är sugen på att se en kärleksfilm, som vanligt ;-)
 Bara för det så måste jag tipsa er om MIN ABSOLUTA favorit-kärleks-film "EN DAG". Den handlar om livslång vänskap och kärlek och den är sååå bra!!! SE DEN, SE DEN,SE DEN! :-)

3 kommentarer:

Sundkropp sa...

Gud vad sorlig den är, såg den på nyår!

Lina sa...

Ja verkligen! Jag hade mascara på fransarna när jag gick in på bion men inte när jag gick ut, och jag har för mig att den till och med var vattenfast ;-) ;-). Det var bara att ta sig hem, alldeles rödflammig och jävlig! ;-)

Peter sa...

Hmm, jag satt mest och blev förbannad på två uppenbara idioter som båda visste vad de ville men ingen gjorde slag i saken och istället slösade bort sina liv!

Om jag nu minns rätt och inte blandar ihop filmer.