söndag 6 maj 2012

En fin söndag!

Konstigt nog kändes benen i stort sett helt återhämtade idag.
De enda "skavankerna" som jag fick med mig från gårdagens halvmara var ett svidande skavsår på ryggen från shortsen (?) och att jag vaknade upp med huvudvärk, vilket jag tror beror på lite vätske-brist för det gick över efter att jag hällt i mig massa vatten =).
Annars så kände jag mig i hyfsad form.
Efter att ha varit iväg på födelsedags-fika på morgonen så var det därför raka vägen till löparspåret som gällde. Det blev en lugn mil på vackra och mjuka skogs-stigar. Ingen stress, ingen press. OCH...absolut ingen asfalt, för det lockade inte idag, kände mig faktiskt rätt mätt på det! :-)
Veckan känner jag mig också nöjd med; Så mycket som drygt 90 sprungna kilometrar(!) och därav ett bra fartpass på nästan 8 km i 4:26-tempo och ett halv-matarhon i 4:30-fart.  Ibland är det kanske bra att inte "veta om" att man ska tävla, för då hade jag nog vilat upp mig mer innan ;-) Inte för att det är något fel med att vila men nu i slutändan så känns det ju rätt bra att ha fått in så mycket mängd! Okej, detta kanske lät lite rörigt, men ni förstår nog hur jag menar! :-) 
Tänk även vad snabbt det kan vända??! Jag menar, för någon vecka sedan så kände jag mig trött och allt annat än snabb. Jag undrade vad det var för fel och funderade på vad det kunde bero på. Visserligen tror jag väl fortfarande att jag har lite järnbrist/anemi men det ska jag få reda på på fredag den här veckan. Men ändå... "löpar-känslan" kan verkligen svänga!

Resten av dagen i dag har också varit bra, jag har övningskört massor!! Nu så börjar jag äntligen känna mig riktigt taggad på att fixa det där körkortet. Efter kör-rundan så åkte jag även till Kista och shoppade med mamma. Jag köpte bland annat en lila snygg sport-bh och provade massa snygga bikinis!
Foto: Fina bikinisar (Jag tror att jag kommer att slå till i alla fall på den vita bikinin ovan!) 
Om en månad ligger jag ju på playan i mitt Spanien-paradis! :-)
 I morgon är det måndag och vi har handledar-träff i skolan gällande C-uppsatsen... jag hoppas att det kommer att kännas positivt! :-) Ska bli mysigt att börja dagen med att dricka morgonkaffe med min bästa "C-uppsats-kompanjon"; Jonna, på pendeln i alla fall! Många frågar mig om det inte är tråkigt/jobbigt att ha så lång väg till skolan men det är det absolut inte?! Bara ibland, om man måste åka fram och tillbaka för att lämna in någon hem-tenta i lärarens fack... Då funderar/irriterar jag mig lite smått på varför man inte bara kan mejla? Men annars... ? Näääe...jag har ju ofta så härligt sällskap utav studie-polarna! :-)

2 kommentarer:

Petra sa...

Grattis till en kanonbra tid pa Kungsholmen runt! Jattebra jobbat!! Blir inspirerad att springa snabbt nu. :-)

Lina sa...

Petra: Taaaack!!!! :)