lördag 26 maj 2012

Träningsblogg goes modeblogg ;-)

I morse satt jag och längtade tills på onsdag nästa vecka då jag är totalt ledig, fri och obunden. Sedan insåg jag att jag inte alls ville sitta här och längta tills på onsdag för det var ju bara tråkigt ;-)
 Så.... då skrev jag inlägget tidigare, mest till mig själv. Jag sa till mig själv att göra det bästa jag kan av idag, trots att jag var väl medveten om att det skulle bli en arbetssam dag.
Ja, så jag skrev i inlägget; "att det ska vara kul att vara jag" ;-) "...Att det inte behövde vara storslagna grejer utan små detaljer som får mig att känna mig glad..." osv.
Övertygad med att "det är små detaljer som gör det" gick jag med bestämda steg för att möta upp Jonna. Med risk att detta låter väldigt materiellt så frågade jag henne om vi inte kunde gå i ett par affärer innan vi satte oss och ner pluggade.. och hon var inte sen på att hänga med ;-) 25:e igår och allt! Så jag köpte både en kofta och ett par as-snygga jeansshorts. Detta är ingen modeblogg och jag har heller inga planer på att ombilda den till det, fastän jag fullständigt älskar kläder och shopping. MEN just idag så är det roligare att lägga upp en bild på dagens klädinköp än på dagens träningsinköp som bestod av en rätt så trist Voltaren-tub! ;-) Jonna shoppade en handväska och vi var definitivt två gladare pluggisar som sedan slog oss ner på ett cafe´för korrekturläsning! En god lunch och kaffe på det, dagen blev inte så tokig ändå;-)
What ever happens tomorrow, we have today.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du berätta vart koftan och shortsen kommer ifrån, riktigt fint!:)

Maria sa...

Ibland unnar man sig nya,kläder, ibland ett långpass. Vad som än gör en glad funkar.
Trevlig blogg du har. Har nyligen hittat hit men nu kollar jag varje dag.

Ann sa...

Supersöt kofta och grymt bra jobbat med uppsaten, kommer mycket väl ihåg hur skönt det var att lägga det där bakom sig, underbart!
Nu håller jag alla tummar och tår för att du är startklar på lördag! Heja du!