onsdag 9 maj 2012

Pepp-kväll! ;-)

Ikväll var jag på en inspirations-kväll anordnat av Fazer och Petra som driver Maratonbloggen

Det handlade såklart om att inspirera till löpning om ni inte redan har listat ut det?! :-)
Jag känner mig i och för sig ganska inspirerad och motiverad när det gällerlöpningen för tillfället men att boosta lite extra skadar ju såklart inte! ;-)
På plats var även Rubin Mcrae som berättade om Running sweden, Lisa Rose´n från Fazer som pratade om kost och komikern Cecilia von Strokirch som bidrog till många skratt! Verkligen!! Hon var riktigt underhållande! Det var en trevlig kväll och förutom härliga föreläsningar så fanns det även tid och utrymme kvar för lite mingel och det är ju aldrig fel! :)
Jag, petra och Ellinor
Minna & Jag
Löparmingel är som sagt alltid trevligt och jag träffade en del bekanta i publiken! Bland annat Caroline som skulle iväg till Götet och springa varvet i helgen. Jäkligt avis blev jag faktiskt! Skulle jag inte ha så mycket annat på tapeten för tillfället så skulle jag lätt gå in på blocket och köpa en startplats just nu i skrivande stund! :-) Lycka till Carro och även Petra som också skulle köra! :-) Jag tror ni kommer rocka! ;-)
Även Minna och Cicci dök upp i kväll, de ska ju springa deras första marathon och blev nog riktigt taggade! :) Så roligt!
Foto, Jag på väg hem i ett regnigt Stockholm, med oss fick vi en proppad goodiebag!
Tack för ikväll Petra, Fazer och alla föreläsare, det var kul!
Nu är det bums i säng som gäller, hård dag i morrn! :-)

1 kommentar:

Petra sa...

Himla kul att ni kom!