lördag 19 maj 2012

Hello sunny day!

Idag sprang jag återigen en runda.
Benet känns faktiskt lite bättre än vad det gjorde tidigare i veckan, så för mig sken solen med andra ord lite extra! Det går åt rätt håll. Såklart att man blir nervös och stressad när man får ap-ont i benet 2 veckor innan maran liksom! Speciellt efter en grym vinter på träningsfronten! Så "soligt värre" idag! :) Hoppas att det fortsätter i den riktningen!
Jag höll dock på att få värmeslag under rundan då jag hade både långa tights och kompressionsstrumpor på mig och det var UTAN TVEKAN shorts-väder ute! Men lite somrig var jag i alla fall med mina nya Rudy Project glajjor, helt fel ute var jag alltså inte ;-)! Fikat med Michel i Sollentuna har jag gjort också, det är alltid lika roligt att träffa honom, min gamla mara-kompis!:-)
Till och från hela dagen så har jag för övrigt av någon anledning haft denna låt "på hjärnan". Hm....vet inte riktigt vad jag tycker om den... den är ju lite småskön att lyssna på.... men samtidigt väldigt "psyko".... men om man typ tolkar hela låten som en enda stor metafor eller så... ja, då är den okej ;-)

2 kommentarer:

Lisa sa...

Vad har hänt med benet?! Hoppas det blir bra!

Lina sa...

Jag fick ont efter halvmaran...har haft mycket problem tidigare med just underbenen..så trist när allt känns så bra i övrigt! men, men...jag hoppas att det går över snart! Tack för att du frågar! :)