fredag 11 maj 2012

"Har du använt brun utan sol?"

Den frågan har jag fått ett par gånger nu de senaste två veckorna av människor i min närhet.
Igår var det Daniel som ställde frågan;
  "Vad har du nu använt för kräm?" (med betoning på "nu" av någon anledning?)  
Svaret är ett solklart "ingen kräm som påverkar färgtonen i alla fall "!
Man får helt enkelt grymt mycket färg när man är ute och springer. Under halv-maran förra veckan så fick jag värsta ränderna ska ni veta! ;-) En spring-vän sa att jag bara var smutsig, att det skulle gå bort i duschen... haha... men så var SÅ KLART inte, det visste jag väl hela tiden! :-) 
Sen om det är snyggt med linne-bränna och shorts-bränna vet jag väl inte riktigt ;-) Trots att jag blir glad när jag ser att det har blivit en rand. Bilden nedan är tagen efter ett långpass på stranden i Spanien förra sommaren. Där var jag i och för sig lite smutsig (läs: sandig) men jäklar vilken "chock" när jag kom hem!? Denna rand var inte helt enkel att sola igen kan jag berätta. Den hängde med ett tag. Jag sprang i alla fall barfota den dagen, så bruna fossingar fick jag i allafall! ;-)
Näe, nu tar vi väl snart fredag på riktigt gott folk! :-) Har sett en hel del status-uppdateringar på Face-book om vänner som ska kuta Göteborgs-varvet i morrn.... jag vill ju också!:-) Sitta på ett tåg nu, förväntansfull, på väg! :) Åh så härligt!
 Lycka till jätte-jätte-mycket alla som kutar varvet i morrn! Glöm inte att njuta ordentligt av festen!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Shit, först trodde jag bilden var från nu! Hehe, sen löste jag lite bättre;)... Falun är att jag åxå fått frågan flera ggr- "vart har du varit?"... Man blir brun av att vara ute!

Lisa sa...

Faktum skulle det förstås stå, inte Falun:)