onsdag 30 maj 2012

Snart dags att ladda! Sthlm- maran närmar sig!

Okej. Jag känner mig smått mörbultad efter massagen idag!
Massören var verkligen duktig, jag körde 55 minuter intensiv ben-massage. Hon hittade flera triggerpunkter som hon klämde på och ja... det kändes ju en del om man säger så!
Hon trodde inte att det var någon stressfraktur(som några antytt på att det kan vara) utan trodde att de onda berodde på en spänning/triggerpunkt i vadmuskeln.  Jag känner mig rätt så slut nu efteråt faktiskt! Trött i kroppen.
Eftersom jag ställt in mig på maran nu så måste jag börja ladda både mentalt nu och med rätt grejer! Måste köpa ett par gel också, och nån vitargo. Sedan är jag nog rätt så redo att parta loss på maran! ;-) Ska nog inte träna något mer heller nu innan. Bara slappa, svara på ett par mail som jag inte hunnit med att svara på den senaste veckan,  åka till skolan och skriva ut lite grejer, sedan förbereda mig lugnt och sansat inför opponeringen nästa vecka. Ingen stress. OCH dricka kokosnöt-juice såklart ;-) 
Foto: Kokosnöätjuice, ansiktsmask och glajjor, det gäller att ladda på rätt sätt kära vänner! ;-)
Kosten brukar jag vanligtvis styra mer inför maran än vad jag har gjort nu. Jag brukar vanligtvis göra en kolhydrattömning och sedan en laddning. Det har jag inte gjort nu men skitsamma. Kan vara intressant att se hur det funkar att bara göra som vanligt?! Inte krångla till saker och ting för mycket. Hur laddar ni??

1 kommentar:

Andréa sa...

Hej Lina!
Måste bara fråga... vad är kolhydrattömning? Och vad gör den här kokosnötsjuicen för bra?
Jag ska springa min första halvmara i september och vet inte riktigt hur jag ska ladda dagarna innan med kost och så. :)