måndag 21 maj 2012

God dagens!

Igår kväll så hade jag GRYMT svårt att somna... Så jobbigt när man vet att man ska upp tidigt dagen därpå. Jag vågar knappt skylla på den där kaffe-koppen som jag drog i mig på kvällskvisten...jag menar att man aldrig lär sig!?
Så jag var trött när jag mötte upp Jonna på pendeln  i morse när vi skulle åka till skolan för att träffa handledaren. Jag tycker att handledaren verkade ganska positiv till det som vi har åstadkommit hittills men nu är det sista veckan så dagarna framöver kommer att vara väldigt intensiva. Jag kommer att "gå in min bubbla" och lägga mycket annat åt sidan. Köra. Fokusera. All in! ;-)
Fast inte träningen såklart ;-) Den behöver jag för att hålla mig fokuserad och pigg. Det dummaste jag skulle kunna göra är att lägga träningen åt sidan under en period som denna. Då skulle jag bli både seg och sur och det kanske är okej om man typ är en godis ;-)
Nu har jag tagit 30 minuters powernap för att ta igen en del av nattens sömn och det är nu äntligen dags för dagens träning! Yey!
Benet verkar rehabilitera sig i rätt riktning men jag väljer ändå att gå på spinning idag. Jag känner för att jobba upp pulsen ordentligt och det känns bättre att göra det i sadeln! ;-)

Inga kommentarer: