fredag 14 oktober 2011

Har jag tappat formen?

....Det känns så just nu.
 Jag har inte sprungit sedan i söndags! Jag har aldrig, sedan jag fastnade för löpningen, frivilligt haft löparfria veckor så detta känns märkligt. Eftersom det, i och med Berlin marathon, blivit lite löpning i allafall de senaste veckorna så känns det ännu mer märkligt. Jag saknar formen och känslan som jag hade i somras

Men jag kommer komma tillbaka! Löparglädjen finns där och väntar!

8 kommentarer:

Staffan sa...

Det är klart formen kommer tillbaka när du är frisk!!

Ser jag fel eller skaffade du ett par Atletus Red Master solbrillor som jag tipsade om :-) ?

Heja friskt på söndag om du sqer mig med nr 765 i en grön tröja springa förbi!

Anna sa...

Hej Lina! Håller tummarna för att du blir bra i halsen snart, halsfluss är verkligen inte kul:-/

Jag har en annan fråga till dig, har för mig att jag läst någonstans att du haft problem med benhinnorna...? Om det är så: HUR blev du av med det??? Har dragits med det sedan juli nu och blir helt enkelt inte kvitt det, SÅÅÅ frustrerande.

Hoppas du tar dig tid att svara, kanske bra läge nu när du är sjuk;-) Ha det bra så länge!
Anna

Anonym sa...

Deg är klart att du känner dig seg när du är sjuk! Kommer du inte ihåg första passet efter Berlinmaran, den gick ju förvånansvärt bra! Vila nu så tar du igen krafterna sen! //Minna

Lisa G sa...

PRECIS EXAKT vad jag också känner... Inne på andra förkylningen nu med halsont som vägrar ge sej och jag är sååååå less! Och ledsen och rastlös. En tur till farbror doktorn hägrar om det inte är bättre efter helgen.
Kram och krya på dej. Egentligen vet vi ju att formen kommer tillbaks på bara nån vecka när det väl är grönt att kuta igen. Eller hur!

Lina sa...

Staffan: Fasiken, jag missade dig i söndags, du var fööör snabb ;) De röda glajjorna är atletus, det var några som mamma köpte till mig :)

Lina sa...

Anna: Hej! ja, det är helt riktigt, jag har haft mycket problem med benhinnorna.

Framförallt på våren har jag problem. (Trots att jag kutar ute hela vintern). Jag brukar springa även när jag besvär, men inga kvalitetspass alls. Sen så brukar jag klämma där det gör ont samtidigt som jag vickar på foten. Är det riktigt illa lägger jag på tjocka lager voltaren och äter en kur ipren i några dagar.

Jag tror absolut att problemen kommer att komma tillbaka igen och jag "jobbar" hela tiden på att finna olika lösningar.

Mitt bästa tips är faktiskt just det, att inte ge upp!!

Du får gärna maila mig om du vill berätta mer om dina besvär, hur illa det är osv. så kan jag kanske komma med mer tips. Ha det toppen så länge//Lina

Lina sa...

Minna: Tack för pepp! <3

Lina sa...

Grönlund: Visst är det jobbigt! två ggr känns helt klart som en gång för mycket ;)