söndag 26 september 2010

Lika snygga som sköna

Jag premiärinvigde mina nya Puma-skor idag, Puma Eutopia 2. De är inte bara sjukt snygga utan de var även fantastiskt sköna. Det är en lättare sko och det föredrar jag på mina kortare pass. Jag har ett par andra lätta träningsskor från Mizuno som jag också gillar känslan i. Nu när jag inte har ont i benhinnorna längre så ska jag försöka vänja in den här typen av skor på de längre passen ibland också. Det känns som om mitt löpsteg blir lite bättre än med mina rätt så "klumpiga" Saucony.
Det var så härligt att få starta denna Söndag med en löprunda. Det har nästan alltid tagit emot lite för mig när det gäller att springa på morgonen, trots att jag alltid varit positiv efteråt. Inte idag dock! :) Jag kände faktiskt lycka när jag drog på mig löparkläderna på morgonkvisten. Jag såg framemot passet och jag såg framemot att snicksnacka med Minna.
Vi sprang bort till Ursvik, körde 2.5km-slingan och sedan hem igen, total sträcka på 6.5 km. Ett riktigt skönt morgonpass! Varje gång som jag tittade ner på mina Puma-skor under passet så kände jag mig glad, riktigt härliga färger! Detta var en bra start på dagen, nu så ska jag fortsätta att göra denna Söndag så bra som möjligt! :)

Inga kommentarer: