onsdag 11 januari 2012

Europalansering/presslunch för TRX- TEAM

Idag har jag varit på  pressrelease-lunch för europalanseringen av den amerikanska tränings succén TRX TEAM. Själva TRX som varumärke blir bara större och större inom träningsvärlden i USA just nu.
 Det positiva med TRX är att det är ens egen kroppstyngd och gravitation som används i övningarna. Man kan säga att det är en kombination av dynamisk styrka och övningar som ger flexibilitet.
Varje TRX TEAM tränare genomgår en utbildning innan som är utformad av TRX i USA och blir därefter certifierade TRX TEAM tränare. Man är 8 personer som tränar detta i grupp samtidigt och gymkedjan Balance är den första träningskedjan som lanserar TRX TEAM.
Foto: Jag och Randy
Grundaren Randy Hetrick var idag på plats. Först åt vi lunch medan Randy berättade om TRX som träningsform. Efter det fick jag fick prova på TRX- upplägget i ungefär 20 svettiga minuter ;). Det var tufft och krävde full fokus, balans och styrka. Det var kul och övningarna var funktionella. Jobbigt men roligt och utmanande! Jag vill ha mer!
Vill ni veta mer om TRX så klicka här så kan ni se en intervju med Randy hos Kelly! Ikväll blir det klackarna i taket på lanseringsfesten! ;)

Inga kommentarer: