lördag 7 januari 2012

DAG 7

Jag är ju som sagt med i Runners worlds Januariutmaning.
Den går ut på att träna varje dag under hela Januari. Varje dag lottas det ut priser. Trots att jag inte har vunnit ett jota, än så länge, tycker jag att det känns roligt att vara med.
Hitills har det gått jättebra och de 7 dagarna som har passerat har såklart innehållit träning. Igår och idag känner jag att löpningen "tagit lite mer" på kroppen i och med att det har varit minusgrader ute. Marken är hårdare att springa på helt enkelt. Det tycker jag är det värsta med kylan, att det känns stumt i att springa, för fryser det gör jag sällan när jag springer. Mössa, underställtröja och vantar är hemligheten, ibland blir det en väst på också, om det är väldigt blåsigt exempelvis ;)
foto:( inte dagens bild)
På grund av att veckan innehållit lite mer träning än vanligt så har jag dessutom kännt mig ovanligt trött. Jag har hållit ett ganska högt tempo i övrigt med både jobb och pluggande vilket också säkerligen har ett finger med i leken. Därför så blir det en lugn lördagkväll på hemmafronten  idag och en lång, lång sovmorgon i morgon! Hoppas ni också får en fantastisk kväll !

Inga kommentarer: