torsdag 20 maj 2010

Viktigt att synas?

Mina nära och kära som brukar agera supportrar åt mig längs marathon-banan brukar säga att jag borde ha någon annan färg en vitt på linnet. Så att jag är lättare att se mitt bland alla människor!
Jag är nu på jakt efter ett färgglatt linne, kanske detta från Röhnisch?


Har ni på er något särskilt för att sticka ut och synas i löparvimlet?

12 kommentarer:

Sofie RW sa...

Jättesnyggt linne! När det gäller att springa så pass långt som maran brukar jag nog vara lite mesig, och välja nåt som jag vet sitter bra och som inte ger skavsår... oj vad jag skulle vilja dra på mig mitt "tävlings" linne nu!

Thomas A sa...

Håller med, mycket snyggt! Den med lite saltränder och blodmärken efter skav :)

Köp, köp, köp!

Kram
T

Tobias sa...

Gul och grönt brukar vara det färger som syns bäst och som inte så många har på sig, så du är inne på rätt spår.

Fast ju klarare färg desto bättre syns det, men lite kanske man får kompromissa för utseendet också! :-)

Dessi sa...

Nyinvesterad knallrosa keps! :)

Ousa sa...

Det där med färger är riktigt svårt. Jag har fått höra många gånger "du har ju samma färg som alla andra" Testat rött, fast det verkar vara en vanlig färg. Grönt är nog faktiskt en riktigt bra färg. Vill man ha huvudbonad går de att få riktigt roliga färger.

Lisa sa...

Jättefint linne! Jag vill också ha ett linne i en färg som sticker ut men har inte hittat något som jag gillar. Annars brukar folk se en för att man är tjej och oftast är omgiven av massa karlar under loppen! Åtminstone brukar det vara så för mig. =)

Lina sa...

Sofie: Ja man vill ju gärna ha använt den några gånger så att inte några sömmar irriterar och skaver. Jag kan nog också bli lite "feg" när det närmar sig tävling och vill använda något som jag vet fungerar bra :)

Lina sa...

Thomas A: "Köp,köp,köp" den inställningen gillar jag skarpt!! :)

Lina sa...

Tobias:Jaaa... samtidigt vill man har någon ljus färg, så att det inte blir så varmt, mycket att tänka på :)

Lina sa...

Dessi: Schyyyssst! :)

Lina sa...

Jaa rött är snyggt också...Har kört med kepa båda åren på maran men jag tror jag ska prova utan i år, kepsen förra året blåste av på maran och jag vägrade att vända om i motsatt riktning för o fånga den, inte ett steg extra ville jag ta, i allafall inte åt fel håll :)

Lina sa...

Ja på andra lopp så brukar det vara lite så men på maran så är det så blandat och det är svårare att förutspå exakt var man borde ligga kilometermässigt som på milslopp :)