fredag 28 maj 2010

Sitter och dricker kaffe...

...och har precis duschat efter ett morgonpass med Minna! Vi sprang bort till Ursvik och körde 5:an och sen hem igen, total sträcka blev ungefär 8km. Jag försöker "plantera" lite lopp och marathonfunderingar i Minnas huvud, det går så där. Men jag tror att hon skulle tycka att det var kul, lite sugen verkar hon på milslopp i allafall! :) :)

På väg in i porten så stötte jag på en granne.
Hon sa: "ååh man får sån ångest när man möter dig så ofta tidigt på morgnarna med löparkläder, du är väldigt duktig" Det kändes kul att höra efter ett pass, ja alltså inte att hon får ångest ;)

4 kommentarer:

Anders sa...

Jag brukar träffa min granne som står utanför porten och röker både innan och efter mina pass. Hon ser lite ledsen ut när hon inser att jag varit ute i 3 timmar...

Sandra johansson sa...

När du får sådana kommentarer av grannarna ska du ta åt dig och känna dig riktigt duktig! :)

Lina sa...

Anders: Hahhaahah...undrar hur många cigg hon rökt under dessa tre timmar :) Man hoppas ju att de ska bli inspirerade och inse att de också kan springa, inte ledsna och ångestfyllda :)

Lina sa...

Sandra: Jaa man tar ju sin egen löpning så självklar, så naturlig i vardagen. Men det är sant, man ska känna sig duktig som faktiskt lever ett hälsosamt liv :)