måndag 17 maj 2010

Fullt ös hela dagen!

I morse så startade jag dagen med en 40-minuters promenad innan frukost med hundarna. Sen så bar det av till T-centralen för ett besök hos CAN (centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning), för att finna lite research till vår uppsats.
Jonna var super- förkyld och jag kände mig jättetöntig som hela tiden höll mig på typ en meters avstånd. Men fatta om jag blir sjuk nu, då skulle jag ju bli så knäckt, tre veckor innan maran, inte optimalt.

Förrut så brydde jag mig aldrig när det gällde att vistas med sjuklingar men sedan jag börjat träna så mycket så uppskattas det inte kan jag ju säga.

Efter CAN så drog jag hem, käkade lunch och rastade hundarna för att sen åka till jobbet ett par timmar. Nu i kväll så har jag bara suttit med näsan i olika rapporter. Ingen träning har det blivit. Bara morgonprommisen och en cykeltur fram och tillbaka till jobbet.
Imorrn däremot, då vankas det tidigt morgonpass! Det ni ;) Natti natti!

4 kommentarer:

mikael sa...

Förra veckans träning såg bra ut. HÅller med dig om att en förkylning kanske inte är det bästa just nu.

Ha en bra dag

Tobias sa...

Jag förstår dig. Man blir mer på sin vakt mot sjuka när man tränar, speciellt när tävling.

Fast det är svårt när man har en son som går på dagis, då får man helt enkelt finna sig att vara bland ständiga baciller...

Lina sa...

Mikael: näe, skulle jag bli sjuk nu ja då skulle jag bli lite lätt hysterisk tror jag! ;)

Lina sa...

Tobias: Ja man har ju satsat en hel på träningen och det vore så typiskt att dra på sig ngt nära en tävling, speciellt sthlm-maran, då alla krafter man har behövs! :)