tisdag 2 mars 2010

Ingen tidtagning, hallå??

Jag var inne och kikade på Vårrusets hemsida eftersom vi, alla tjejer från jobbet ska springa och så såg jag att dem inte har någon tidtagning??!! Hur tråkigt är inte det? Då behöver man ju ingen nummer- lapp heller!!! Det borde ju åtminstone vara som på tjejmilen att man själv får bestämma! Uselt tycker jag!

8 kommentarer:

Miranda sa...

Instämmer verkligen! Hatar hur man kör "kvinnor ska väl inte tävla"-stilen :(

Pernilla Hult sa...

Trist! Jag ska springa med en arbetskamrat. Inte för att tiden spelar någon roll då vi haft Vårruset som morot då kollegan skulle komma igång med sin träning efter att ha fått kärlkramp. Men man hade väl kunnat få välja, precis som Du skrev! Dåligt, illa, usch, usch.. :(

Dea sa...

Mäh vad konstigt. Om jag inte minns fel så var det tidtagning när jag sprang det i Falun för hundra år sedan men de har kanske ändrat arrangör sedan dess.
/A

Fine sa...

Så var det förra året också, har alltid varit. Prestigelöst lopp, man får la klocka själv antar jag men då blir det ju inte lika exakt.

Lina sa...

Miranda: Ja samma här, om det gällde killar så skulle det ju aldrig hända, Jävligt störande!

Lina sa...

Pernilla: Ja det är ju säkert ett kul engagemang hur som helst. Tur att jag såg det nu istället för en vecka innan, nu får jag ställa om tankarna lite.. Jag menar jag var skitsur förra året på Hässelbyloppet för att man bara fick bruttotid, jag vill ju veta exakt!! Jag menar 10-20 sekunder hit eller dit är viktigt:)
som tur var så ändrade de det, till hässelby-loppet till 2009 :) Aja jag får se det som träning och en kul grejj istället:) Det finns ju andra lopp också :) :) Många andra :)

Lina sa...

Andrea: Hm...konstigt! Tråkigt om de ändrat till det sämre!

Lina sa...

Fine:
Ja jag får ta tid på mig själv.. jag ska ju springa många lopp de veckorna så jag får se det som ett kvalitetspass!:)