söndag 26 maj 2013

Ljuvlig morgon!

I morse ringde väckarklockan 07:00. På en söndag.
Det sista långpasset inför Stockholm Marathon skulle springas.
Med mig hade jag Daniel som sällskap, vilket gjorde det lättare att ta sig upp.
Vi pallrade ner mot stationen, köpt oss en varsin kaffe och en bar på 7/11 och åkte sedan pendeltåg en bra bit.
Under våren har jag faktiskt sprungit nästan alla mina långpass på nya ställen. Jag har sett så otroligt fina platser av Sthlm som jag kanske aldrig hade fått uppleva om det inte vore för löpningen. Hela sommaren kommer jag att fortsätta att med detta att springa på nya ställen! För det är på sommaren som man får passa på, när det är varmt ute så är det ju lättare att åka pendeltåg, bussar och tunnelbanan till nya platser. I alla fall om man heter Lina och hatar att frysa :)
Jag förstår att man kan undra vad vitsen var med att springa så tidigt idag?
Jo det var så att jag hade andra planer för dagen. Jag skulle träffa min kompis Jonna redan vid 12-tiden. Så då var detta den bästa planen.
Nu i efterhand  är jag t.om ännu mer nöjd över att passet blev av i morse, när himlen fortfarande var klarblå och solen sken. Jag blev faktiskt lite brun till och med. =) Resten av dagen har det spöregnat! Då är man liksom lite extra nöjd över att "redan ha sprungit".

Nu väntar marathon-veckan! Tänk vad kul det ska bli att få kuta på Sthlms gator på lördag tillsammans med massa andra! Wohooo! :)

Inga kommentarer: