onsdag 29 maj 2013

Att rå om sig själv.

Inför större lopp som marathon så brukar jag ta hand om mig själv lite extra veckan innan.
 Jag brukar göra hårinpackningar, vaxa benen, sitta i fotbad, måla naglarna, äta bra mat, sova, vila osv.
 Många gånger har jag även haft något extra speciellt inbokat.
Inför Berlin marathon i höstas var jag t.ex. hos frisören bara ett par timmar innan planet lyfte och året innan dess var jag på massage.
 Idag har jag varit på en ansiktsbehandling på acnespecialisten! Jag går ju dit kontinuerligt för att min hy mår riktigt bra utav det. Vilket inte är konstigt då de utför de bästa ansiktsbehandlingara i stan!
Grymt duktig, kunnig och trevlig personal. Mysiga lokaler och bra produkter.  Jag kan varmt rekommendera de!

 Eftersom det troligtvis vankas mycket sol och löpning nu framöver så är det dessutom helt klart dags att börja skydda huden. Det värsta jag vet är ett rött nylle :) Så med mig hem fick det bli en bra solskyddsfaktor. Vanliga skydd är inte alls bra för min hud då de bara täpper till och så känns det kletigt. Så det ska bli intressant att prova acnespecialistens produkt då jag har varit nöjd med alla andra produkter därifrån! Nu ska jag vaxa benen innan jag kryper till kojs... i morgon ska jag hämta nummerlappen...då kommer det verkligen gå upp för mig hur nära Sthlm maraton verkligen är nu! :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

sarjoh87@gmail.com sa...

Va härligt att ro om sig lite :) skulle med vilja göra en ansiktsbehandling någon gång!

Uppochhoppa sa...

Låter som en riktigt smart uppladdningsprocedur. kroppen som är värd det bästa inför tuff prestation liksom. Eller bara ett försök att smöra,ha,ha. :)

Miranda sa...

Vilken skön grej! Själv brukar jag möjligtvis göra något liknande efteråt som typ belöning. Men det här är ju grym pepp! Lycka till på lördag!