fredag 10 maj 2013

Det där med att ha en plan!

Jag ser mig själv som en ganska spontan och flexibel person i många lägen.
Men...samtidigt har jag lärt mig att det som planeras blir gjort. 
Det vet jag framförallt från min tid som student och från min tid som löpare.
Det kan ofta behövas en plan för att saker och ting ska bli gjorda och framförallt för att få saker och ting att hålla länge. Vill man uppnå något så kan det vara avgörande många gånger att tänka hur man ska nå dit, vad som blir ens första steg osv.
Det kan givetvis vara väldigt inspirerande att sitta och prata om visioner och drömmar men om man  inte agerar så kanske det inte blir till verklighet.
Därmed inte sagt att jag alltid har en plan med allt. Inför Sthlm maraton t.ex har jag inte haft någon riktig plan alls och det är så mycket annat som har distraherat mig nu under våren. Fast nu mina vänner, har jag faktiskt en plan för de resterande 22 dagarna innan loppet. Jajjamensan, bättre sent än aldrig! :) Jag ska köra på nu i 10 dagar och sedan chilla ner en del i 12. Det tänker jag ska ge mig mental styrka, självförtroende och kanske lite superkompensation?
Kosten ska vara av bästa sort och jag ska ta hand om mig själv!Kanske står jag där på startlinjen och känner mig jättetaggad...jag menar 22 dagar är ju ändå 22 dagar! :)

Inga kommentarer: