onsdag 22 maj 2013

Kokosfest


Efter jobbet begav jag mig in till kungsträdgården där jag var inbjuden till en härlig "Kokosfest" som anordnades av Holistic.  Det var verkligen både trevligt och gott för en kokosfrälst som jag! Under kvällen bjöds det bland annat på ekologisk Rawfood uppfriskande kokosshots och rosévin!
Jag träffade flera trevliga personer, bland annat Petra och Jenny, två grymma löpare och bloggare som  förövrigt båda två ska springa Sthlm marathon nästa vecka, så det blev en del spring-prat! :)

Under kvällen fick vi veta mer om vad som är bra med just kokos, dvs dess olika användningsområden och vilka effekter som den har på vår kropp. Jag har sedan länge själv använt kokosoljan i matlagning och druckit kokosvatten efter yogan så jag kände redan till  att kokos har många hälsosamma fördelar!
Kokosoljan är även bra för hud och hår, och ikväll fick jag även veta att oljan dessutom kan användas som  naturligt solskyddsfaktor (Spf 10-15).  Det hade jag ingen aning om!
 Jag som älskar allt som har med kokos att göra började direkt nät jag kom hem  mumsa på kokoschipsen som fanns i den välfyllda goodiebagen. Otroligt gott!


Det ska bli spännande att prova kokossockret framöver, någon som har provat?

Inga kommentarer: