fredag 10 februari 2012

Vilka dagar!

I morse, eller i natt 03:30 rättare sagt, ringde väckarklockan och vi skulle iväg på safari i djungeln!!!:) Förhoppningsvis skulle vi få se bland annat vilda leoparder i gryningen!!! I fyra timmar åkte vi runt i jeepen och såg massor av fina djur men leoparderna höll sig tyvärr borta idag. Eftersom vi såg så många andra djur så kändes det ändå lyckat. Den häftigaste upplevelsen var helt klart när vi stötte på en vild elefant, bara ett par meter ifrån oss. Att få se en fri elefant i sin naturliga miljö var något särskilt. Fascinerande. Resten av dagen spenderades vid hotellets pool och innan middagen hann jag även bränna av 13 km löpning.


Nu är klockan snart 22:30 och med tanke på morgonens utflykt skriker sängen åt mig! Så natti natti vänner! Jag hoppas att ni har det toppen!!:)
- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Camilla sa...

Va underbart det låter! Skönt att få ladda D- vitamin lager så här års:)

Anna sa...

Hej! Nästa måndag åker jag ner till exakt samma ställe i Sri Lanka som du är på! Vad heter hotellet du bor på? Och hur länge stannar ni? :)

P.s. gillar din blogg! är själv inne på långdistans! d.s.

Suzan sa...

Åh så underbart!

Lina sa...

Camilla: ja det är verkligen en boost att få komma till värmen så här års!!!

Lina sa...

Anna: jasså vad kul!!! Vi kom hem natten mellan mån och tis. Vi bodde på jetwing beach! Vart ska ni bo?!:) vad kul att du också gillar långdistans, ska genast kolla in din blogg!!:)

Lina sa...

Suzan: ja verkligen, längtar tillbax!!!