lördag 25 februari 2012

FunRun var ett FunRun! ;-)

Idag var det äntligen dags för premiären av mitt och Alexanders FunRun.
Vi möttes upp och började tillsammans med Miranda traska ner mot Rålis. Det pirrade lite av förväntan i kroppen. Jag tycker verkligen att sånt här är så himla roligt!
 Vi hade våra misstankar om att vi skulle bli ett ganska stort gäng. Vi räknade tidigare med, baserat på antal anmälningar, att det nog skulle bli åtminstone 20 personer....men igår och idag så fick vi in några mejl med avhopp från några som hade blivit förkylda osv….tråkigt! Så vi visste inte längre riktigt hur många som vi kunde förvänta oss skulle dyka upp. När vi kom till Boulebar, mötesplatsen, så såg jag dock direkt att vi ändå skulle bli rätt många!! :-) Yey!!! Jag tror att vi tillslut blev 25 personer, vilket känns jättekul!
Efter en presentation och kort genomgång så drog vi iväg.
 Det var vårkänsla i luften och bra underlag, äntligen!
Snick-snackandes så tog vi oss fram! Kilometer efter kilometer flög iväg!
När vi nådde västerbron så antog några galningar ;-) en utmaning, en snabb löparspurt ;) Det såg ut att gå riktigt snabbt! :-)
Passande nog möttes vi samtidigt av en mur av vind och snöblandat regn som piskade oss i ansiktet. Hardcore! Just då sprang jag dock själv lugnt och sansat över bron och pratade lopp och framtidsvisioner med en trevlig tjej! :-)
En del vek av tidigare när det passade de och en del sprang hela distansen som totalt blev, enligt min klocka, 27.38 km, med ett snitt på 5:33 /km. Efteråt väntade AfterFunRun på Thelins cafe´. Där vissa lyxade till det med en semla eller två.... ;-) Riktigt mysigt!
Jag känner bara glädje rakt igenom faktiskt. Jag älskar detta , jag älskar att springa med likasinnade. Dela glädjen med andra. Alla var så glada och positiva! Många tackade för intiativet med FunRun och var intresserade utav kommande pass, vilket är jättekul…MEN jag måste samtidigt passa på att tacka er lika mycket tillbaka! Vi alla ska nämligen ta åt oss för glädjen och gemenskapen som fanns idag! Vi alla bidrog till att passet blev så trevligt och kul! SÅ TACK TACK TACK! Jag ser verkligen framemot framtida pass tillsammans med Er!
Bilderna är tagna av Henrik Pehrson. Jag ska lägga upp några fler sedan. En facebooksida hålller även på att ordnas där vi hoppas att vi kan samla alla foton och framtidsplaner!

12 kommentarer:

Hanna sa...

Lina! Förstår du hur stel jag är nu?! Haha, benen fick slita idag, men nådde ju PB tack vare er :) Tack igen för en toppenhärlig löptur! Ser fram emot att få se gruppbilden!

Lina sa...

Hanna: Hehe... jag kan tänka mig, jag är riktigt imponerad över dig!!! :) TACK SJÄLV!!

Lenore sa...

Vilken trevlig tur ni verkar ha fått! :D

Anonym sa...

Blir sugen på att följa med nästa gång det blir en repris! :-)

Tiina sa...

Jag också fast jag bor borta i Uppsala! :-)

Ingmarie sa...

Hoppas jag kan vara med nästa år! Eller kanske det blir en sommar variant? :-)

Hanna sa...

Härlig bild! Lånar gruppbilden "hem till mig" som vi sa. Vi var ju ett riktigt stort gäng :) Ser fram emot 1/4?

Lina sa...

Lenore: Ja, det var den verkligen! :)

Lina sa...

Anonum: Du är jättevälkommen! :-)

Lina sa...

Tiina: Du är också jättevälkommen! :)

Lina sa...

Ingmarie: Vi har preliminärt sagt att nästa runda blir den 1/4. Då är du jättevälkommen såklart! :-)

Lina sa...

Hanna: Ja, ta alla bilder du vill! Har du facebook? Det finns fler bilder där! :-)