onsdag 26 september 2012

Pressfrulle!

Heeej!
Jag hinner inte med något längre inlägg just nu.
Men sammanfattningsvis så kan jag bara säga press-träffen med Ice-breaker, running sweden och frukosten på "Fröknarna helin och voltaire" så klart var jättetrevlig! Bilder och ett mer informativt inlägg kommer senare.  Nu ska jag iväg till praktiken!
Jag känner mig förövrigt frisk.
Jag kan knappt fatta det.!!!!!! Jag är så lättad!

Jag är dock nojjigare än någonsin nu!! 
Jag spände argt ögonen i varenda person som harklade sig eller som snorade på pendeln, på väg hem, för att snabbt signalera : " Du skulle bara våga hosta åt mitt håll, då åker du på stryk, bara så att du vet!".
Nejråh, inte riktigt så kanske. ;-) Men mina känslor och tankar som gav sig till känna inombords var "nåt åt det hållet" ;-)
Fast jag löste det genom att dra upp halsduken över halva ansiktet och genom att dra in händerna innanför jackan . Jag såg väl så där lagom skum ut. Kanske skrämde det t.om  iväg någon harklande person?! Vem vet?! Yey!!! Typ "Vad är hennes problem, ska hon sno min väska eller"!! ;-)
Juste som sagt jag har brådis nu, ska ju iväg till praktiken! Detta blev nog det skummaste inlägget på länge, vad ville jag ha sagt? Aja... jag hoppas att jag inte skrämde iväg er i allafall! =)
Ciao Bellos!
Foto: Den mysiga, tunna mössa  var en av sakerna som låg i goodiebagen idag. Grönt är skönt!
-Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: