måndag 24 september 2012

Alla barnen luktar vitlök, utom töntarna! ;-)

Jag tror bestämt att någon av "krig-mot-förkylnings-kurerna", som jag beskrev i föregående inlägg, "bet" !
Jag känner mig bättre idag! YES! Jag fortsätter därför med kurerna och hoppas att det utvecklar sig framåt i den här riktningen!
Jag googlade förövrigt idag då jag undrade hur mycket vitlök som det är rekommenderat att äta vid just förkylningar. I samband med sökandet så hittade jag ett komiskt inlägg i  något forum som fick mig att gapskratta, så här hade någon skrivit:
"Det är töntigare att säga "har du ätit vitlök?". Då visar man att man sysslar med mormorsmatlagning. ALLA luktar ju vitlök nuförtiden och ingen märker det. Utom töntarna."
Så jäkla skönt skrivet! Hahahha! Just för att legitimera att man luktar äckligt!! Hahhaha...så jag tror jag fortsätter att knapra vitök och känner mig RIKTIGT AS-COOL!!!!
Oavsett om jag är en vitlöksätande cooling eller en hus-mors-tönt så kan jag i allafall säga att dagens sällskap i form av hundarna Tim och Love inte verkar bry sig om varken det ena eller det andra. De har nog tyckt att det har varit mysigt idag här hemma! =)
Har jag sagt att jag har de keligaste hundarna på jorden? Det finns nog inga varelser som är så översociala som de! Fråga vem som helst som har varit hemma hos mig och träffat de? De har stulit många hjärtan om jag säger så! :)
Gulliga Love sover gott på mattes mage!

1 kommentar:

Sundkropp sa...

En av mina katter är likadana! Man får nästan tvinga honom att sitta nedanför sängen för han ska verkligen vara uppe i ansiktet på en och gosa :)