torsdag 13 september 2012

Efter träningsdag väntade vilodag

"Oj jäklar vilken träningsdag" utbrast Minna igår i telefon när jag pratade med henne på väg hem från praktiken. Då var jag på väg till stallet. Till min första lektion på ridskolan.


En härlig ridtur i skogen och full galopp över en äng. Världens gosigaste och finaste häst. Trevliga människor. Jag är totalt såld. Att börja rida igen är det bästa beslutet som jag har tagit på mycket länge. Jag tänkte inte på det som träning... fast när jag nu tänker efter genererade söndagens ridning i träningsvärk både här och där. :-) så det är nog en hel del "träning" ändå. :-) Idag så vilar jag från fysisk aktivitet och det känns skönt. Jag har en hel del annat att pyssla med så det hade bara varit stressigt att få in ett pass. Nu ska jag till exempel i väg på ett möte inne i stan.


Springer ni halvmaran på lördag förresten? Själv jobbar jag som vanligt som farthållare! Ska bli jätteroligt! - Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Hasse T sa...

Ja imorgon blir det halvmara som en del av satsningen mot New York.

Vilken fart kommer du hålla? Hur ser du på en halvmara så tätt inpå Berlin?
Kvalitet eller långpass?

Verkar bli en fin dag i sthlm imorgon

Lina sa...

Jag kommer hålla 2:15 som det ser ut nu. Jag ser det som ett långpass. Ett lugnt långpass! :)

Vad kul att du ska till New york och bra att du bibehåller ditt fokus på huvudmålet! :)

Vilket tempo kör du i morrn?

Hasse T sa...

Målet för New York är 3:10:xx. Utifrån den målsättningen känner jag att om jag kan nå 1:30 på lördag så är jag på rätt väg.
Har dock aldrig sprungit en halvmara så jag känner mig lite osäker på hur jag skall lägga upp loppet. En mara är lite lättare att planera.

Ska säga hej om jag ser dig där med en 2:15 skylt på ryggen. :-)