onsdag 26 september 2012

ICEBREAKER!


I morse var jag inbjuden till Icebreakers pressträff som inkluderade en morgonjogg följt av en mysig frukost på caféet Flickorna Helin Voltaire.
Jag kände mig ju äntligen, äntligen, äntligen(!!!) frisk idag när jag vaknade. Jag satt dock ändå i soffan,under ett varmt täcke med en kopp kaffe i handen och velade ett tag på om jag skulle delta på morgonjoggen eller inte??? Tillslut så drog jag lite motvilligt på mig jeansen i stället för löpartightsen.
Jag hade precis lyckats skaka av mig en förkylning, som de senaste dagarna fått mig att känna mig både nedstämd och stressad. Man vill inte bli krasslig sista veckan innan ett marathon. PUNKT.
Så nu när jag var kände mig frisk... ja då ville jag inte äventyra det hela.
Hur kul en morgonjogg än må vara så vore det rätt dumt att utsätta sig för att springa och sedan åka hem med kollektivtrafiken, nedkyld med löparkläderna på. I vanliga fall hade jag gjort det, men inte nu.
Så jag åkte dit, med vanliga kläder.
Det var en hel del både bloggare och journalister som möttes upp där på djurgården denna tidiga höstmorgon och det var kul att se så många bekanta ansikten.
Vi alla fick oss en varsin tröja från Icebreaker i merinoull. Jag ägde ännu ingen tröja som är gjord av det materialet så jag ser framemot att prova den på ett löp-pass framöver! (Då kommer jag såklart skriva vad jag tyckte!) Vad jag fick veta var i alla fall att materialet merinoull håller en både varm när det är kallt  och sval när det är varmt. Den ska även transportera bort fukt och inte heller lukta illa. Det låter ju väldigt lovande! Roligt att få prova framöver!
Efter lite genomgång gällande Icebreakers kläder så var det dags för morgonjoggen som hölls av Lisa McRae och Rubin McRae från Running sweden. Jag tog då en promenad tillsammans med Therese istället. Jättetrevligt det med och skönt att röra på sig.
Foto: Petra och de andra in action! 
Foto: Jenny Sundig, den grymma tjejen i täten på bilden var även på plats =).
Efter löpning för de andra och prommis för oss så väntade en mysig frukost! Yoghurten med musli och färska bär var gudomlig! Jammi! En super morgon med andra ord!!

Inga kommentarer: