onsdag 5 september 2012

Nedräkningen. 25 dagar kvar!

Jag blir lika förvånad varje gång när jag bläddrar i kalendern på praktiken. (Jobbar man på socialtjänsten så bläddras det rätt ofta i den)... Jag blir förvånad när jag upptäcker att det bara är "tre sidor bort" tills jag slås av texten"Åker till Berlin".
Hhaha... det har hela tiden känts så långt bort och nu är det helt plötsligt bara så nära!!?
Därför tänkte jag hädanefter ha en daglig nedräkning för att vänja mig så mycket som möjligt vid tanken på att "det är nära nu". Tanken är också att jag ska skriva ner om jag gjort något som har varit extra bra inför Berlin.Det kan vara vad som helst, som ett bra träningspass, att jag sovit bra eller unnat mig en tid för avslappning i bastun på sats! Nu ska det minsann boostas!

Idag har jag ju sprungit en tidig morgonrunda med Minna. Vi sprang i Ursvik vilket känns både skonsamt och mjukt men ändå krävs det lite kraft i backarna. En bra kombo, helt klart!
Förövrigt så tänkte jag passa på att tipsa er läsare om den här grymma sajten som Jenny berättade för mig om på Asics eventet förra veckan  Sprangdu.se Där kan man dela med sig och ta del av andras bilder från olika lopp (genom att söka på sitt startnummer), spana in sidan! Jag tycker att hela ide´n är toppenbra!

4 kommentarer:

Jenny Sunding sa...

Det kommer att gå galant i Berlin :-)!

Föräldrafitness sa...

Jag ska också till Berlin, längtar!

Hasse T sa...

Berlin blir det nästa år för i år är det New York som gäller.
Kul initiativ med sprangdu.se.. Lyckades hitta nr:1788 på Stockholm Marathon :-)

Vem lägger in bilderna där?

Hoppas ni får bra förutsättningar i Berlin då tror jag du persar lätt.
//Hasse

Anonym sa...

Hej lina!
Skulle inte du kunna skriva hur en vanlig träningsvecka ser ut för dig? Hur fördelar du passen och hur mkt styrka kör du? Hur långt springer du i snitt varje vecka? Tack för en bra blogg!