onsdag 19 september 2012

Kaosig dag...men jag är i allafall i TOPPSKICK! ;-)

Jag överdriver inte när jag säger att jag inte har haft en endaste liten lugn stund idag.
Varenda minut har jag varit sysselsatt. En ganska stressig dag med andra ord. Och batterierna på iphonen har varit slut också... ytterliggare en stress när man har samtal att ringa..
Jag har hunnit springa i allafall, men det var knappt.
Och så har jag varit på karolinska sjukhuset, där jag hade en tid för kontroll...  i våras hade jag ju problem med blodvärden hit och dit men idag mina vänner, sa läkaren
"Alla värden ser verkligen toppen ut just nu"
JAG ÄR ALLTSÅ I TOPPSKICK INVÄNDIGT !! ;-) Bra tajmat inför Berlin marathon! ;-) Wooohooo!
Även detta är  dock bara en snabbvisit som jag gör här hemma. Ska hoppa i "ridkläderna" och åka till ridskolan nu...som sagt intensiv dag!  Tur att  det ser ut att bli något lugnare i morgon ;-)


4 kommentarer:

Ousa sa...

Va härligt att få det beskedet! Bra värden är guld värt.
Hoppas laddningen inför Berlin går som du planerar.

Matilda sa...

Så skönt! Jag önskar jag kunde säga detsamma - följer din blogg sedan i våras då min egen satsning inför Lidingöloppet började - nu är det bara 10 dagar kvar och kroppen känns inte helt hundra. Har fått ont på insidan av vaden, precis som en muslelknuta - har du några bra sista minuten tips? Ska till naprapat för en andra behandling på fredag men just nu känns det som en kamp mot tiden...

Lina sa...

Tusen tack Ousa!! :-)

Lina sa...

Matilda! Jag tror jag förstår precis hur du känner!! Jag har ju själv tampats med mycket skador. Stressen som du känner nu, när loppet närmar sig, förstår jag också! Mitt tips är att fortsätta att ladda som om du ska springa och ta ställning om några dagar till hur du ska göra med loppet. När det gäller muskelspänningar och muskelknutor så kan det hjälpa att trycka på punkten hårt och länge. Det bästa är om någon annan trycker. På så sätt kan man sätta igång processer som skyndar på läkningen... Jag håller tummarna!!!!!