söndag 30 september 2012

Katastrof!!

Fick värsta krampen i vaden och fick gå åt sidan och massera! katastrof!! Var helt förtvivlad!! Jag trodde att jag hoppade av loppet där och då.. Men när en kille skrek "come on" så provade jag att starta igen och krampen hade lättat lite.
3:19:48 blev det till slut ändå.. Men fick släpa mig i mål med tårar som brände bakom ögonlocken. Längre story skriver jag sen!:-) nu ska jag försöka att glädja mig åt perset. Jag har aldrig varit så lättad över att se mål som jag var idag!


- Posted using BlogPress from my iPhone

11 kommentarer:

Kalle sa...

Grymt bra tid;-) STORT GRATTIS till nya perset!

Johanna sa...

Men vilken rysare du bjöd på! Starten i 4:20-fart. Jag tänkte: My God! Hon går definitivt för sub 3:10!
Sedan kunde jag inte låta bli att följa dig resten av loppet från soffan. När tempot började sjunka lite efter halvmaran så satt jag och bet på naglarna och ropade "Håll ihop Lina! Håll ihop!" (och nej, vi känner inte varandra :D).
Tråkigt att höra att du fick kramp i vaden, men det var lik förbenat bra sprunget. Stort grattis till perset! Sub 3:10 finns där en dag utan vadkramp!

Jenny B sa...

Vilken otroligt bra tid, grymt jobbat!!!

ania sa...

Gratulerer! Helt fantastisk og med krampe...?!

Patrik sa...

Har följt din blogg flera år, kul se utvecklingen

Anna L sa...

Fasen vad bra du är, heeelt otroligt med tanke på krampen också!!! Har också följt dig med spänning idag:-) Hoppas vi får höra hela storyn snart!

Santi sa...

Persa fast kram ar ju grymaste grymmast lina!! tank att du ska fa ta 3.10 i sverige pa hemma plan!! haha for de vet jag att du kommer! kanske kanske lite snabbare oxa, jag tror pa dig finaste basta underbaraste. Du ar inte bara en super lopare utan en super van!! min motivation och basta van! love you!! pussssssss

Lisa G sa...

Grattis goding!! Vilken utveckling! Du är riktigt grym!

Edit Künstlicher sa...

Bra jobbat! Hoppas att du snart kan känna dig nöjd trots allt! Starkt att du gick i mål. Mental styrka säger jag bara:-)
Kram/
E

Anonym sa...

Plats 198 av alla startande damer är ju grymt bra!

jennycatharina sa...

grymt jobbat!