lördag 14 juli 2012

Mysig morgonrunda med Minna!

I morse, efter att ha dragit i mig en kopp kaffe, så var det dags att möta upp Minna för ett längre pass. Det var faktiskt Minnas första långpass sedan hon sprang Stockholm marathon i början av Juni. Härligt att hon är "tillbaka" och på "g" igen!
Det var jättefint väder ute och bland det bästa jag vet, dagar som denna, är att springa längs vatten. Då glittrar det ju så fint utav solens strålar. Så vi sprang längs mycket vatten idag. Ingen konst direkt när man bor i Sthlm i och för sig. :-)
Vi snicksnackande om allt mellan himmel och jord och tog oss samtidigt fram; längs med bälstaån, pampas marina, kungsholms strand, city, strandvägen, djurgårn och tillbaka, för att slutligen landa i Karlberg, 22 km senare. Där ville jag avrunda passet med en soja-latte. Så vi kilade in på ett cafe´ innan vi hoppade på pendeln och åkte en station för att komma hem till Sumpan igen. En super-avslutning på ett super-mysigt pass.
Nu har jag fått i mig frukost också, aldrig smakar det väl så gott som efter en löpar-runda? :)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Sprang du 22km utan frukost i magen? Imponerande :) har du några tips hur jag ska lägga upp löpträningen inför göteborgsvarvet nästa år? Klarar i nuläget en mil, ibland :p

Lina sa...

Hej!
Japp, springer jag lågintensivt och tidigt på morgonen så äter jag helst inte frukost. Bara upp och iväg.Det känns bäst! :-) Jag har hur många tips som helst.. ;-) Kontinutet är det viktigaste och att sakta men säkert komma upp i längre distanser. Springer du längre pass än vanligt så kan det vara bra att sänka farten en aning. Då är det uthålligheten som ska tränas...inte farten! :-)