söndag 15 juli 2012

Gott och blandat

Ja, så skulle man kunna sammanfatta denna söndag. 
Jag började dagen med ett morgonpass på crosstrainern på sats. Förut så tyckte jag att det var jättetrist att stå på crosstrainern och trampa, stirrandes ut i tomma intet. MEN... nu, sedan jag har fixat Spotify i Iphonen känns det heeelt annorlunda. Bra varierande musik... inte sönderspelade och tråkiga låtar som i min Ipod shuffle...! 
Efteråt 45 minuters poppande och trampande unnade jag mig en längre stund i bastun.Varje gång som jag bastar slås jag av hur mycket som jag tycker om det. När man stiger in i bastun känns det som om man stänger dörren för resten av världen. Bara jag själv och mina tankar. Inget ljud, ingen telefon, inga krav, inga stressade människor. Bara här och nu.  
Efter träningen mötte jag upp Jonna och vi avnjöt en riktigt god lunch på cafe´cino. Salladerna där är fantastiskt goda. Det var några veckor sedan som jag träffade Jonna och det var så himla kul att ses, vi har redan prel-bokat en ny dejt i veckan ;-) !
Eftermiddagen har bestått av övningskörning och shopping...Man "måste" ju ha någon sorts destination när man är ute och övningskör...  annars känns det lite onödigt på något vis... idag så råkade det bli en sväng till Täby Centrum...hoppsan, hejsan så stod man där i en provhytt... Så kan det gå när man är ute och fräser! ;-)
Jag var helt plötsligt ute efter ett par jeans?! :-) ... men just jeansköp känns som ett dagsprojekt... och den tiden fanns inte riktigt där idag. Så det blev till slut en fika istället... Inte heller fel!


Sammanfattningsvis kan jag konstatera att en rätt bra vecka har passerats. Allt har inte varit roligt men i stort så har veckan varit bra. Bland annat på träningsfronten och att jag har haft tid att träffa en del kompisar. 
Den kommande veckan "tror jag också på"! Nu väntar två tuffa jobb-nätter men framför allt en extra spännande och rolig träningsvecka!  

4 kommentarer:

Vegout sa...

Låter som ett perfekt veckoavslut!

Dina rader om bastu fick mig att inse att jag saknar det, uppfödd och bortskämd som jag är med vedeldad sådan hemma som ung. Jag ska nog ta mig tid och unna mig lite tid i den på gymmet nu i veckan. :)

Lina sa...

Hej!
Oj va mysigt, drömmen vore ju, att någon gång i framtiden, ha en egen bastu! Jag ska också unna mig mer framöver, det känns så bra för kroppen! :)

Hasse T sa...

Bastu är ett måste för att orka med allt här i livet. Har vedeldat i stugan och vanlig elbastu hemma och det blir minst 4-5 bastubad i veckan beroende av årstid.
Det är oroligt rogivande.
Förresten, köpte du jeansen på bilden? Dom var sjukt snygga :-)
//Hasse T

Lina sa...

Hasse: WOW, vad härligt det låter!! :) Lyllo!
Nej det blev inte några jeans... de var fina men lite för stora tyvärr.... :)