tisdag 17 juli 2012

God morgon!

Att jobba natt är ganska tufft.
Förutom att det är lite tungt att vara vaken när kroppen vill/är van att sova så är det även jobbigt för att jag blir så J***A sötsugen, eller snarare kanske hungrig? ;-)
Det känns med andra ord som om jag är hungrig/sugen heeeeela tiden under natten... oavsett om jag precis har ätit något precis eller inte. Samtidigt så vill jag inte äta så mycket på natten. Visst något mellanmål  går väl bra men i övrigt så vill jag inte rucka på rutinerna mer än nödvändigt. Hm... plockgodis är det som jag (dag-)drömt om mest om i natt. Lakrits och något surt.
För er som känner mig väldigt väl vet att jag aldrig bara kan äta antingen lakrits eller något surt. Jag måste blanda. Ta en av varje samtidigt i munnen. De är inte så goda var för sig...men tillsammsans...bästa blandningen som finns! Mmmm! Ni märker jag vill fortfarande ha! Men en sockerchock nu på morgonen tror jag inte på.Nu ska jag nämligen snart hoppa på tunnelbanan och åka raka vägen hem för att sova.
Först brukar kroppen kännas lite stressad, efter jobbnatt, precis när jag lägger mig ner i sängen...men efter ett tag...när man börjar slappna av...så är det nästan himmelskt att känna att man äntligen får somna in efter att ha spjärnat emot kroppens signaler om trötthet en hel lång natt!
När jag vaknat till liv senare idag är planen att möta upp Minna för en 10 kilometare! Jag brukar säga/skriva att jag ser framemot det....men det gör jag inte nu... nu mår jag mest småilla och känner mig utpumpad på energi..men som sagt...Med lite sömn så blir allt bra!
Ha en fin dag!
1 kommentar:

ania sa...

Popkorn og frukt!!! Den beste nattevaktsmat. Ikke drik for mye for du får ikke sove så godt. Må opp å tisse hele tiden