söndag 22 april 2012

Vaddå 41 dagar kvar?

Jag gick nyss in på sthlm marathons hemsida och möttes av "41 dagar kvar". Jag tror inte riktigt att jag har fattat...det är ju inte alls långt kvar!! yeeeey....eller typ... hjälp ;-)
Det är blandade känslor, minst sagt. Visserligen så är min stora satsning Berlin marathon´men ändå; jag kommer att ge järnet även i Stockholm. Det känns lite nervöst och pirrigt när jag tänker på det! :-)
Fast jag vill ju roa mig med lite andra lopp innnan dess
Dessa två blir det utan tvekan! :-)
5 maj: kungsholmen runt 
23 maj: MilSpåret
 Våruset blir det nog dock troligtvis inte, har fått lite dåliga vibbar av det loppet... Undrar ni varför? ;-)
Ibland säger en bild mer en tusen ord... 
5 dagar innan sthlm marathon?!!
Jag brukar tänka på det där ibland, de dagarna, om hur ledsen jag var. Såklart att jag visste att det skulle komma fler lopp. Men efterssom jag hade tampats med benhinnebesvär hela våren så kändes det som att mitt tålamod inte kunde ta mer just då. Det var knäckande. Så orättvist och onödigt kändes det...
I år blir det dock revanch, big time. Förra årets tid på Sthlm-marathon på 3:36 borde ju kunna slås med en mindre färgglad fossing. eller hur?! :-)
 Om jag däremot kan närma mig "Berlin-mara-tiden" på 3:22 i Stockholm är jag osäker på... Berlin ligger ju både bättre till tidsmässigt på året och bjuder på en snabbare bana...Vi får se helt enkelt, åååh nu börjar jag ju till och med längta lite! ;-)

4 kommentarer:

Camilla - Millasträning sa...

Hann bli lite orolig att du råkat skada dig, vilken "tur" att de va en gammal bild! Hoppas du har en bra söndagskväll:)

Fredrik sa...

Vad är målet/visionen på årets Sthlm-mara? :)

Lina sa...

Camilla: tack för omtanken fina du!:-),ha en härlig vecka!

Lina sa...

Fredrik: under 3:30 är väl det primära målet men om jag skulle kunna närma mig perset på 3:22 så vore det fantastiskt!:-) själv då? Ska du springa maran?