tisdag 3 april 2012

Trött igår....pigg idag! ;-)

Foto: Jag och Alex endorfinhöga efter söndagens FunRun! ;-)
Jag kände mig nästan som bakis igår men det var jag såklart inte ;-) Bara trött efter söndagen.
Söndagen var verkligen intensiv. Förmiddagen bestod av ett jättetrevligt FunRun på nästintill tre mil med fantastiska människor och med en lång-söndags-fika efteråt. (Ni som inte var med, misströsta inte, det kommer snart nya äventyr! ;-) )
Efter passet duschade jag för att slänga mig ut i trafiken och övningsköra. Länge och långt. Långsamt och snabbt, det var faktiskt en sån rulle att vi sedan upptäckte att övningskörnings-skylten hade blåst av ;-) hehe...så kan det gå! Jag gillar verkligen att köra bil, jag tycker att det är fantastiskt roligt. Men man blir trött efteråt, det kräver ju minst sagt koncentration, speciellt som rookie ;-)!
Hur som, den intensiva söndagen resulterade i att jag kände mig rätt sänkt igår.
Trött.
Trött.
Trött.
För att pigga upp det hela tog jag mig iväg på ett sent kvällspass med 90-minuters klass bikramyoga. RIKTIGT HÄRLIGT!  Jag älskar känslan av att vara fullt fokuserad såsom man känner och måste vara under många övningar under ett bikram-yoga-pass.
Näpp nu ska jag plugga. Ser framemot att komma ut och springa senare, och solen, ja den skiner (även om det är kallt, kallt,kallt)!

Inga kommentarer: