onsdag 4 april 2012

Fullt ös medvetslös?

Att April och Maj skulle bli intensiva månader, ja det hade jag räknat med men nu känns det dock som att det hela dragits åt ännu mer. Idag hade nämligen jag och Jonna vårt första möte med vår handledare i och med att vi ska skriva vår c-uppsats.
Hon gjorde ganska snabbt klart för oss att de kommande veckorna inte skulle bli någon dans på rosor.  40-timmars-studie- veckor, som jag hade ställt in mig på, var alldeles för lite och ens fritidsintressen var bara att skjuta åt sidan. Så snälla älskade vänner. Ni vet vilka ni är. Jag kommer inte att vara den socialaste polarn ni har framöver ;-) Fast så gott jag kan och hinner! :-)

En del av mig funderar på att hyra en stuga en vecka någonstans och bara plugga, springa  och leka med hundarna dagarna i ända ;-)  Det vore skönt och avstressande....tåls o fundera på!
Foto: Min arbetshörna här hemma!

5 kommentarer:

Suss sa...

I så fall så har jag ett superbra tips på en mysig stuga som ligger på en vacker ö där det är underbart att springa ;-)
I den stugan stängde jag in mig i en vecka och skrev klart min bok.
Extremt effektivt att sätt att hitta rätt fokus :-)

Jenny S sa...

Hej snärtan ;-)
Jag satt i samma sits, förra året vid den här tiden, då jag skrev min uppsats. Vill skänka massor av energi och kraft till dig och Jonna! Pepp, pepp, tro på er själva och ert ämne! Och avgränsa, avgränsa, avgränsa! Kramar från Jenny S (pinglan)

Lina sa...

Suss: Jasså, vart ligger den stugan? :-)

Lina sa...

Jenny: FINA UNDERBARA JENNY! Vad kul att höra av dig! :-) och tack för pepp! :-) Jag vill träffa dig! :) Jobbar du nu eller pluggar? KRAM från snärtan ;-)
!!!!

Jenny S sa...

Fina Lina!!! Jag är stolt nyexaminerad lärare och jobbar på en förskola på söder sedan årsskiftet :-) jag vill också träffas!!! Det var hur länge sen som helst! Kanske en träff till sommaren när uppsatsen är klar?? STOR KRAM