måndag 16 april 2012

Pimp my shoes!

Under gårdagens shopping-tur i stan så köpte jag ett par rosa skonsören för att pimpa upp löparskorna med. Ett enkelt sätt för att ge pjucksen en ny look, inte sant!? ;-) 

Tyvärr så var de rosa snörena, som jag hade köpt, alldeles för långa. Så jag kommer att byta tillbaka till de vita, men visst är det rätt schysst att kunna ändra utseendet på pjukksen så pass mycket för ynka 29 spänn?!

2 kommentarer:

Elin sa...

Hejhej jätte inspererande blogg!

skulle inte du kunna skriva om hur du i början la upp din träning för att öka distansen och kunna springa flera mil? Sen undrar jag vad du använder för skor (märke osv) och ifall du har haft problem med någon löparskada osv. :)

Lycka till på framtida lopp :)

Lina sa...

Hej Elin!
Tusen tack!!
Mitt tips är att vara lyhörd och inte ha bråttom. När jag började springa tog jag några 5-kilometrar kanske tre dagar i veckan. Sedan la jag på någon kilometer allt eftersom och nu är jag här :-) Har sprungit kontinuerligt från 2008-2009
Jag använder främst asics löparskor just nu. jag har haft mycket problem med benhinnorna...detta är faktiskt första våren som jag är "smärtfri" yey! :-)

Hoppas att du fick svar på dina frågor, lycka till!! :-)