tisdag 20 april 2010

Bättre i benen

Idag så har jag suttit på cafe´inne i stan med min pluggkompis Anders hela dagen. Vi har ju tenta nästa vecka så jag börjar känna pressen!

Nu ikväll så har jag sprungit med Michel och Joseph, 1 mil i Ursvik, och vet ni, benen kändes mycket bättre...wihooo... det verkar ju lovande!

Det var skönt att komma ut och tänka på lite annat efter allt plugg, men när jag kom in igen så blev jag åter sittandes med anteckningar osv framför näsan... jag glömde till och med bort att se på Sverige Springer!!! Hur är det möjligt? ;) Vilken tur att man kan se avsnitten på nätet numera!! :)

Hoppas ni alla haft en underbar tisdag!!

6 kommentarer:

Dea sa...

Oj tiden bara flyger i väg... Är du klar med personligheten?

Kramis

Annie sa...

Skönt för dig att veta vad som är"felet" och att det känns bättre att springa! Själv har jag åkt på löparknä, en månad innan Göteborgsvarvet :( Hoppas att mitt stretchschema gör susen och att jag kan springa snart igen!

Paula Eklund sa...

Jaså, de ligger på nätet nu - måste kolla.
Jag har länge haft en teori om att det är väldigt nyttigt för hela kroppen att sitta på kafé. Kul att du verfierar min tes. :-)

Lina sa...

Andrea: Näe har bara pluggat till tentan, det där blir helgens projekt! Ses imorrn!! KRAM!!!

Lina sa...

åååh vad tråkigt annie, skador är verkligen trist! Jag hoppas VERKLIGEN att du får ordning på det tills du står på startlinjen för varvet!!

Lina sa...

Paula: jaa det är roligare att plugga på cafe´i allafall. :)