onsdag 23 november 2011

God morgon!

På senaste tiden, inför mina morgondags, har jag inte ätit någon frukost utan bara dragit iväg. Snabbt, enkelt, och fungerar utmärkt! Eftersom jag körde ett ganska hårt pass igårkväll så kändes det idag passande att lyxa till det hela med en kopp kaffelito innan det är dags att återigen hoppa i pjukksen.


Lite senare ska jag prova en ny grej, skriver mer om det efter löprundan!:)- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Sandra sa...

Kul blogg! Väldigt motiverande! Jämfört med dig skulle jag sätta mig som nybörjare på löpning. Drömmer om att dra milen på 50 minuter. Har ännu idag inte sprungit milen men 7 km på 45 minuter så det är inte långt borta. Tar du dig alltid ett löppass innan frukost? Varför det? Till vilka fördelar? Har testat en gång men var så slut på energi i kroppen och fick pressa mig igenom passet. Ge gärna lite tips =)

Lina sa...

Sandra: Kul att Du hittat hit! Jag tar inte alltid ett löppass innan frukost men ganska ofta för tillfället :) Jag gör det för att det är tidseffektivt och skönt. Jag känner att jag har ganska mkt energi trots att det är på morgonen. Jag brukar dock äta ngt precis innan jag går och lägger mig. Förrut kände jag mig som du energimässigt men jag tror det handlar om att vänja sig helt enkelt :)