onsdag 2 november 2011

God morgon

05:25 ringde väckarklockan och det var dags att klämma en långpanna. Det var mörkt och tyst ute. Jag drog in den friska luften i lungorna och det var verkligen härligt att få starta dagen på detta sätt...2 mil på drygt två timmar. Känns väldigt bra! Nu sitter jag på ett cafe' inne i city och pluggar med klasskompisarna...tenta i övermorgon!


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Sofia och Mikaela sa...

Imponerande att du kom upp så tidigt :)Önskar jag kunde komma upp på morgonträning, men hittills har det aldrig gått :P

/Sofia

Camilla sa...

Sjukt imponerade att avverka ett långpass vid sex snåret på morgonen! Härligt att få in träningen även när dagen är fullbokad:)

Lisa sa...

Herregud vad imponerad jag blir av att du springer långpass så tidigt! Det finns inte i min värld. Men jag önskar verkligen att jag hade motivationen till det. Grymt jobbat!

Lina sa...

Sofia: Näe man måste verkligen ha bestämt sig dagen innan att tänka "jag får se i morgon" funkar aldrig...då sover jag vidare :p

Lina sa...

Camilla: Ja verkligen, det var det enda sättet att få in något långpass igår...kändes grymt bra när jag var hemma innan 8-snåret och redan hunnit avverka ett långpass! :)

Lina sa...

Lisa: Hehe...när jag vaknar är jag inte sååå motiverad ;).. men då försöker jag inte att känna efter så mycket utan bara ge mig iväg :)