söndag 24 februari 2013

FUNRUN! WOW, vilken härlig uppslutning!

Vi blev runt 20 pers som möttes upp för ett gemensamt långpass i morse!
Solen sken och himmelen var alldeles klarblå, helt ultimat för ett långpass med andra ord!
Efter en obligatorisk gruppbild kom vi alla iväg strax efter att klockan hade passerat 09:30 på morgonen. Vi sprang andra varvet på sthlm Marathon som är en mycket bra runda som många känner till. Visst det är stadslöpning, vilket innebär att det blir en del småstopp  längs vägen vid övergångsställen och så men det är faktiskt rätt bra på ett sätt. Tack vare trafikljusen så blir det ju lättare att hålla gruppen samlad eftersom de som känner för ett snabbare tempo är de som får trycka på knappen för att det ska slå om till grönt! :) Springer man i stadsmiljö så finns även valmöjligheten att hoppa av när man själv känner sig nöjd vilket är jättebra när man är ett större löparsällskap.

När vi kom ut på djurgården så kunde vi dock springa på obehindrat och samtalen i gruppen gick varma. Det var verkligen så trevlig stämning passet igenom och alla var så glada och positiva, vilket härligt gäng! Jag känner att jag fick sjukt mycket energi av detta pass!
Efter passet var vi ett par stycken som slog oss ner på Cafe´ Thelins för att fylla på energi- och koffeindepåerna igen. Det var helt klart en mysig avslutning på en lyckad runda!
Detta måste vi ju givetvis göra om snart, tycker ni inte?Håll koll på min eller Alex blogg, vi återkommer så snart som vi har spikat ett nytt datum för nästa långpass. Det kommer att bli snart i alla fall! Det är ett som är säkert! :)
TACK ALLA FÖR IDAG! VAD KUL ATT NI VAR SÅ MÅNGA SOM KOM! DETTA VAR GRYMT KUL!!

3 kommentarer:

Saras Träningsblogg sa...

Kuul :) synd det är sp långt till stockholm från Göteborg bara ;)

Lina sa...

Sara: Du får pricka in en sthlm-helg!:)

The Lifting Bay | Building Better Bodies sa...

Vad härligt det ser ut! =)