måndag 4 februari 2013

Det gäller att suga ut det sista...

... av semestern så här på sluttampen.
Det tar verkligen emot att åka hem.
Det här är utan tvekan en av mina livs bästa semestrar. När jag tänker på att vi ska åka hem till kyla, mörker och snö(?) känner jag mig faktiskt lite ledsen ... i nästa sekund så skäms jag lite... Man borde inte få känna sig ledsen när man har haft det så här bra..  Jag är ju faktiskt egentligen oerhört lycklig över att ha haft två underbara veckor här och de glada minnena kommer jag att bära med mig för alltid!
Vi fick ett så klockrent meddelande från Sverige "Man kan inte glassa hela tiden, kylan väntar på er!" Det fick mig att skratta! Så rätt! Även roliga saker har ett slut... fast man behöver ju inte se det som ett "slut"...det låter så dramatiskt,  utan mer som en "fortsättning". Förutom kyla så väntar ju även jobb= nya pengar= nya framtida underbara resor! Hursom... resan  är inte över riktigt än... nu ska vi suga ut det sista vi kan av Mexico! Att suga ut det sista innebar bland annat dubbelpass med löpning idag...vem vet är man nästa gång ska få springa i shorts?


Kolla föresten vad jag har fått för ticha! :-) Vi skulle hyra snorkelutrustning en dag. Killen som
jobbade där sa "a t-shirt is including after the snorkling" och så pekade han på sin broschyr där det stod nerpräntat. Okej tänkte vi och undrade vad det kunde vara för tröja. Efteråt skulle vi hämta ut de och en annan som jobbade började rafsa i någon stor låda bakom disken. "what size?" "one small and one medium...or large" uppgav vi. Killen kastade till oss en varsin till oss med olika motiv varav min förvånande nog var från IRONMAN 2012 här på Cozumel. Jag blev full i skratt och tänkte att jag definitivt kommer känna mig lite som en wannabe-fuskis om jag använder den offentligt.
Efteråt funderade jag på om det möjligtvis borde ses som något tecken? Om att jag borde prova en ironman? I nästa sekund tänkte jag att OM jag skulle få för mig att prova så skulle jag helst av allt göra det i något så varmt och skönt land som Mexico...och med lika turkost vatten... och med en sand som känns precis som mjöl under fötterna...  utan tvekan!
Nu ska vi njuta av sista kvällen här i paradiset! :)

2 kommentarer:

Victoria sa...

åååh nu fick jag lust att åka utomlands och springa på stranden !!! underbara bilder!

Lina sa...

Ja, jag vill bara tillbaka!! :)