söndag 4 mars 2012

Sådärja!

Vilken rolig kväll och natt jag hade hos Jonna!


Hon var "gräsänkling" och jag passade på att sova över;-) Vi åt gott, såg på melodifestivalen och satt uppe och snicksnackade länge innan vi kröp till kojs. Småtrött tog jag mig hem idag och svirade om för en löparrunda i finvädret. Sådärja, 100 kilometer denna vecka, big check! ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Fantastisk inspirerande löparblogg:-) Förstått att du har haft problem med benhinnorna? Hur gjorde du för att bli kvitt problemen? Så fort jag ökar mina rundor lite grann får jag benhinneproblem som ett brev på posten! Vill så gärna kunna springa långt och länge. Men så fort jag kommer över milen...:-( Känns som jag provat allt - ortopediska inlägg, vila, utprovade skor, varvat löp med jogg, etc etc. Vägrar ge upp och alla tips mottages! Ha det gott!
Anna

Lina sa...

Hej Anna! Tack, vad glad jag blir att du gillar bloggen! :-)

Det stämmer, jag har haft MYCKET problem med benhinnorna. Problemen har kommit och gått. Jag har haft samma inställning som dig, att aldrig ge upp ;-)

Om jag känner av benhinnorna så smörjer jag fort som attan in med voltaren gel. Jag kyler även området med is efter löparrundan. Jag tycker även att yoga/stretch tycks hjälpa. Jag brukar inte vila/ vänta tills besvären går över utan helre jogga på mjukt underlag (vid vägkanten exempelvis). Jag undviker dock kvalite´pass. Sedan brukar jag trycka jättehårt där jag har ont samtidigt som jag vickar på foten. Hoppas dessa tips hjälper dig! Lycka till!

Anonym sa...

Hej igen och tack för dina tips!Massage och tryck har jag faktiskt inte provat förut, så det ska jag prova med en gång:-) Märkligt hur kroppen stretar emot i något som egentligen är så naturligt - men jag är envis;-)
kram
Anna

Lina sa...

Anna: Med envishet kommer man långt! :)