torsdag 1 mars 2012

Hej Mars!

Nu är det ny månad så nu vänder vi blad.
2012 började som sagt riktigt bra.
Januari: Var månaden då jag sprang 410 km vilket var en personlig rekordmånad;-)
Jag tränade varje dag och det kändes i det stora hela väldigt bra!
Jag noterade dock att jag ibland kände mig lite stel och orörlig i vänster fot. Annars var nästan allt frid och fröjd. Förutom att jag yogade alldeles för lite. Jag körde mycket dubbelt med skola och jobb i Januari och tiden var knapp och yoga tar TID. Själva passet är ju 1,5 timme och då får man nästan lägga på 1 timme till eftersom man/jag vill vara där lite tidigare och inte stressa i väg efteråt. Jag gillar det och har inga problem med att det tar tid... Så länge som jag inte känner mig stressad och har så många andra åtaganden samtidigt.
Februari:
I Februari slog jag också personligt rekord, fast inte i mängd per månad utan i mängd per vecka!
Jag sprang nämligen 100 km under den första veckan. Även det kändes bra i kroppen. Veckan efter åkte jag till Sri lanka och då hade jag räknat med en lugnare vecka, 45 km blev resultatet. Vilket kändes bra! MEN... jag tyckte inte att det var sådär JÄTTEKUL att jag blev sjuk veckan efter. Trots att förkylningen försvann ganska fort så blev veckan så klart inte vad jag hoppats på mängdmässigt. Helt plötsligt hade liksom två veckor med "lite" träning passerat och jag bestämde mig för att blicka frammåt. Alla blir sjuka ibland.
Månad resulterade tillslut i:
296 km löpning
6 pass alternativträning'
34:57:18 antal träningstimmar
Det känns verkligen bra och kul att träna nu. Jag tror att mars kommer att bli en bra månad, kanske kryddar jag till den med premiärmilen på slutet?! ;-)

Inga kommentarer: