fredag 23 mars 2012

Nummerlappen är uthämtad!

Ett av mina ärenden i stan idag var att hämta ut min nummerlapp inför söndag. Det är alltid en speciell känsla. Eller känslor rättare sagt. Blandade känslor. Som förväntan, nervositet och glädje bland annat!:-)


Jag vet inte alls hur det kommer att gå på söndag. Egentligen så har jag bra månader med fin träning bakom mig men jag tror inte att jag har vilat tillräckligt mycket nu i veckan för att göra ett superlopp. Jag har inte riktigt velat förbereda mig i form av reducerad träningsmängd. Jag är inne i en bra träningsperiod och jag vill inte låta ett lopp rubba det. Jag sprang till exempel 27km igår. Inte en ultimat uppladdning men ett himla bra pass och jag prioriterar bra träning framför tävling just nu. Tanken är att gå på ett förmiddagspass yoga i morgon, det får förhoppningsvis löparmusklerna att chilla sig i form resten av lördagen.
Näpp mina vänner, dags att träffa löparkompisar nu och planera inför framtida löparaktiviteter! Ha en toppen fredag! - Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Världen enligt J. sa...

Härligt med att lopp så pass tidigt på säsongen! Och det kommer så klart att gå fint på söndag :)