torsdag 22 mars 2012

På söndag alltså.

Lagom mör efter kvällens långpanna på dryga 27 km så funderar jag över söndag. Premiärmilen. Det ska bli riktigt roligt.


Jag ska verkligen hejda mig i starten och gå ut i ett lugnt tempo och öka på slutet om jag orkar:p ska någon av er läsare springa loppet på söndag?- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

Elina sa...

Lycka till på söndag! Jag ska heja på dig :) Jag har börjat springa lite efter en hel vinter med spinning och vattenlöpning, men nu börjar hälsenan kännas lite bättre...så jag hoppas :)

Snabbare, starkare, snyggare sa...

Jag ska köra :) Är dock inte jättesugen, har inte sprungit så mycket på sistone... nåväl, det är en härlig inledning på löparsäsongen :) Lycka till - jag lär nog se din rygg i spåret ;)

Anonym sa...

Jag fattar inte hur du kan springa 27km en vardag. Vart får du tiden ifrån? Jag tog 14km igår och det tyckte jag var grymt bra för ett vardagspass.

Lotta sa...

Premiärmilen blir mitt första lopp på 9 månader (och första lopp i Sverige på över 2 år), eftersom att jag födde barn för 3.5 mån sen. Känns superkul, och hoppas på bra väder! Lycka till, och att starta kontrollerat är det bästa man kan göra. /Lotta

Lina sa...

Elina: Va kul, saknar dig på HSK! :-)

Lina sa...

Snabbare starkare snyggare: Ja jag tror inte heller på stordåd för min del men såklart att man vill vara med på löparfesten! ;-) Jag tycker att lopp alltid ger mig en hel drös med motivation och hur det än går så ger det säkerligen mersmak inför framtida lopp! Lite formstatus är ju heller inte fel att få så här tidigt på säsongen. Hoppas vi ses där! Vore skoj! Lycka till!

Lina sa...

Lotta: Wow va kul att du återhämtat dig så snabbt från graviditeten. STORT LYCKA TILL!!!

Lina sa...

Anonym: Jag sprang med en vän. Det perfekta sättet att få in både träning och det sociala. Sedan "hatar" jag att titta på tv och så, så det gör inget om löpningen tar hela kvällen! Det var dessutom magiskt ute igår...ljust och soligt! :-) Sedan kanske ska tilläggas att jag studerar och har mkt tid som jag själv kan strukturera upp! :-)

Anonym sa...

Det förklarar ju endel. Jag komme hem tidigast 18, ska jag springa 2h så är klockan 20 innan jag är hemma, duscha, äta osv och så är det mer eller mindre i säng i och med att jag måste gå upp 05:45. skulle väl gå om man var singel kanske.