lördag 31 december 2011

BRA UPPSLUTNING PÅ NYÅRSJOGGEN!!!

Jag sitter här hemma nu och är så himla nöjd över dagen.
Jag var så förväntansfull innan, och förväntningarna införlivades när ungefär 30 härliga löpare befann sig på uppsamlingsplatsen 10:00. Trots att jag hade mina misstankar om att vi skulle bli ett gäng så ska jag samtidigt erkänna att jag ändå blev smått förvånad över att vi blev så här många!!!!! Så himla roligt!!
Bild lånad av Miranda
Vi sprang andra varvet på Stockholm marathon och tempot låg ungefär på 6-minuters-tempo. Vid halva distansen valde vi dock att dela upp gruppen i två då några föredrog 6:30-tempo. Det kändes som ett bra alternativ och jag behövde inte oroa mig alltför mycket för att någon skulle hamna på efterkälken för då fanns ju Minna där och "fångade upp". Det är inte helt lätt att hålla ihop en sån här stor löpargrupp : p



Vädret var förövrigt helt strålande och sällskapet likaså!
(Jag är usel på att komma ihåg det där med att ta bilder under sånna här festligheter. Så har ni tagit bilder så skicka de gärna till mig eller lägg upp på era bloggar så kan jag ladda upp de här senare! Har hitills snott majoriteten av bilderna från Thomas, Alex och Miranda)
Jag måste verkligen tacka er alla härliga människor som dök upp idag!
Ni gjorde min dag, detta måste vi göra om!!! :):) En liten powernap och sedan svirar jag om till nyårsstassen! :)  GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!

4 kommentarer:

Thomas sa...

Gott nytt år Lina och alla ni andra som var med och sprang idag!

Karin sa...

Kul arangemnag! Åtskilliga mil ifrån er hade jag och söta dalmatinern det kalas även vi, fast ensamma i skogen... Gott nytt år!

Micke sa...

Tack själv, Lina! Måste absolut göras om!

Lina sa...

Thomas: tack desamma!! :)
Karin: Gott nytt år själv!!
Micke: JA det måste göras om!!! :)