lördag 24 december 2011

God jul!!!

Jag startade denna morgon på bästa tänkbara sätt.
 Kvart över 7 ringde väckarklockan. Löparkläderna hängde redo på ena köksstolen och det var fortfarande mörkt ute. 07:30 klickade jag igång garminklockan och stod redo på mötesplatsen som jag bestämt med Minna. Det var alldeles tyst ute. Nästan inget biljud och alldeles folktomt, jag älskar det! Jag älskar att uppleva samma platser på olika sätt. Det är häftigt på nåt vis. Att samma plats kan ge upphov till så olika känslor vid olika tidpunkter på dygnet osv.
Vi drog iväg i ett hyggligt tempo eftersom vi båda varit krassliga i veckan. Barmark och 6 plusgrader, sorry vänner, men det är precis så som det ska vara enligt mig, jul eller icke! Grymt skönt att inte slira runt i äcklig modd. Drygt halv tio var vi tillbaka, 20km rikare!

Då väntade långfrukost med Daniel och julklappaöppning! Jag fick min favvoparfym från escada. Yey! :) Nu har Daniel dock åkt iväg till sin släkt och jag njuter av att få gosa med hundarna i soffan. Lite senare ska jag iväg och träffa min familj och släkt. Jag kommer att sakna brorsan idag dock som hänger på en strand i Thailand.... Varför kan man ju undra?!;) när det är barmark här i allt.... (inte ett dugg avundsjuk);) Hursomhelst GOD JUL finaste, bästa bloggläsare och vänner! Ta hand om er själva och ta hand om varandra! :) kram!!!
- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

LOPARJANNE sa...

Önskar dig en riktigt God Jul!

Ingmarie sa...

God Jul till dig också!

Fitnesscoachen sa...

Härligt jobbat! God fortsättning på dig!

Magnus sa...

God fortsättning, Lina! :-)

Lina sa...

Tack desamma allihop!! :)