lördag 23 juli 2011

Jobba,träna äta...

...den här helgen är det det enda som jag gör.

Jag är förövrigt helt tagen av tragedin i Norge. Så när jag kom hem från jobbet i morse så fastnade jag framför nyhetssändningarna... sen var det inte helt lätt att somna som ni förstår...ush..!

När jag sedan vaknade vid halv fem (...och fortfarande var jättetrött) så hade jag planerat intervaller.Jag åt inget utan drog direkt för att hinna. Det var nog de sämsta intervallerna ever. benen kändes jättetunga och jag fantiserade om vätska hela passet. Jag är dock nöjd med passet ändå. Jag hade ju inte mer kraft idag helt enkelt, det går förhoppningsvis bättre nästa gång!

Nu så är jag återigen på väg till natt-jobb... jag känner mig trött... min kropp har nog inte riktigt vant sig vid detta ännu, alltså att jobba natt...känner mig lite sliten, vissen....

Två nätter till... sen så ska jag sova, läääänge, minst 10 timmar i sträck.... -Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Fattar att det var segt med intervaller efter både nattjobb och på tom mage.
Du är förvisso fortfarande både ung och rask men mitt tips är att du ska försöka lägga de hårda passen när du är ledig.
Eller i alla fall våga planera om i fall du sovit dåligt...men jag vet att det är knepigt att ändra om man bestämt sig för något.
jag kör förresten banintervaller på torsdag igen om du vill med. :-)

Santi sa...

Hej fina Lina!! Aaa sa jag saknar dig. Vill gora en ursviks runda I regn a morker a pannlampa me dig, fast du e nog snabbare an mig men kanske en lugn runda? :) sen naturgodis a frukt shake:) a titta pa film a prata halva marten. Nasta host? Can't wait!!

Matt jobb e skit jobbigt men jag tycker en glass hjalper:) a att rora pa sig samt dricka en sprite:) sen haller jag mig vaken. Jag jobber inte natt langre mengjorde de nnastan 2ar. Barjobb.. Kul men man kanner sig som filmjolk I huvudet. Snart har du semester!

Manga goa kramar

Santi

Lina sa...

Ingmarie: Ja helt sant...det var inte så kul att köra heller när man känner sig så trött...nästa gång ska jag planera lite bättre :) På torsdag kan jag tyvärr inte...jobbar natt onsdag och torsdag... :(

Lina sa...

Santi: SAKNAR DIG MED! Vaddå nästa höst, kommer du till sverige då? :):) KRAM!!

Santi sa...

Jaaaa vi kommer:) jipppiiiiiiiiiiii