tisdag 1 juni 2010

Shoppat lite...

Jag har varit på min favvisaffär Löplabbet och shoppat lite inför lördagen och även en sväng på stadium...
Kolhydratuppladningen från vitargo använde jag förra året och tycker att det kändes bra!

Gelen och barsen har jag aldrig provat så det blir premiärprovning nu på lördag.
Jag vet att många säger att man inte ska testa nya saker på självaste tävlingsdagen, men min mage brukar tåla det mesta *peppar, peppar*... Barsen kanske jag sparar till efter loppet, kanske räcker med gelen...
Vad tycker ni om dessa produkter? Brukar ni eller ska ni käka något under maran?

7 kommentarer:

LOPARJANNE sa...

Jag brukar dricka, käka det som bjuds under loppet och efteråt... Tyckar att det räcker och vill inte "släpa" på något i onödan. Tar en Energy bar och en Power innan bara.

På halvmaran brukar jag ha med mig en Gel för där är det inte samma utbud.
Men många har ju med sig beprövad proviant för att vara säkra. Och som du säger är det lite farligt att testa nya saker när det gäller.
Magen är ju extra känslig på ett sånt här långt lopp och så var bara försiktig så att du får din välförtjänta medalj inne på Stadion.

Karin Engen sa...

Jag har aldrig sprungit marathon, däremot halvmarathon som i och för sig bara är hälften så långt...men där brukar jag "käka" maxims gel, tycker den funkar jättebra trots att jag har känslig mage!

STORT lycka till tills på lördag, tror det kommer gå kanonbra :)

Ousa sa...

Jag har testat på Maxims gel och tycker den var helt ok. Min mage sa inte ett ord och den brukar normalt sett göra väsen av sig. Lycka till på Lördag!!!

Sara Jansson sa...

Provat gel under cykling, dock inte löpning. Men på cykel funkar det bra!

Hur ska du göra med flaskorna? Springer du med bälte eller ska du ha folk som langar? Vad ska du ha i dem som inte serveras vid vätskekontroller?

Lina sa...

Löparjanne: Jag har hört så mycket bra om gelen, så det får nog bli en sån energikick :)

Lina sa...

Karin & Ousa! Bra det låter toppen!!! :)

Lina sa...

Sara; Jag ska ha folk som langar och ev. vätskebälte också, sen ska jag kasta flaskorna :)jag ska ha vatten och sportdryck, men vill skippa stressmomentet vid några vätskekontroller :)