tisdag 1 juni 2010

Vår-ruset med Nikon!

I kväll så har jag och mina kollegor på Nikon sprungit Vår-ruset! Jag hade tänkt att lunka idag, bara jogga runt. Så jag var rätt avspänd innan. Jag värmde upp innan lite halvhjärtat med Friskis&Svettis, jag brukar inte delta på sånna där uppvärmningar. Jag vill alltid springa när jag ska värma upp för att känna på benen, men idag så skippade jag det också, "äsh 5 km jogg", tänkte jag. Trots att planen var att jogga så drogs jag självklart med i stämningen i allafall och sprang i mål på 22:30. Efteråt så hade vi picknick men kolhydrattömmer som jag gör så var det bara kalkonskivor som gällde och kaffe. Blev helt lycklig när en kille gick förbi och erbjöd mig en kopp mitt i stretchingen... Rutinerad som jag borde vara så hade jag inga varma kläder med mig att ta på efter, hur klantigt som helst, satt och frös lite, dumt! Jag är lite förvånad över att loppet gick så bra trots att jag inte hade några kolhydrater alls i kroppen. Mina kolisar brukar ju mestadels bestå av frukt men inte ens en ynka banan har slunkit ner. Jag måste säga... jag känner mig i ganska så god form... och det bästa av allt, mina ben känns fräscha, alltså benhinnorna.... alltså inte 100 % men ändå "sammarbetsvilliga", hur lycklig tror ni inte att jag är över det?!!! Så här 4 dagar kvar till start! :) Någon däruppe måste ha sett mig! :) :) :) Nu så blir det ännu mer vila... funderar dock på någonting konditionsmässigt på Torsdag, någon som har någon rekommendation?

4 kommentarer:

Miranda sa...

Åh så underbart att läsa!

Hade tyvärr lite bråttom när jag såg dig, annars hade jag ju stannat och tjattrat lite ;D

Thomas A sa...

Vad roligt att höra att benen känns bra, det måste kännas skönt. Bra också att få en avslappnad kväll med löpinslag, 5k känns ju så futtigt i sammanhanget ;-)

Själv hade jag en udda upplevelse. Jag körde 200-ingar nere i Lötsjöparken och absolut ingenting kändes bra, varken uppvärmning, intervaller eller nedvärmning. Ja, nedvärmningen var väl det som kändes bäst. Även om farten i intervalloppen var helt ok så kände jag en konstig kraftlöshet i stegen, men jag är helt övertygad om att både huvudet och benen redan är inställd på maran och inte är så sugen på att "träna".

Vi hörs!

Kram
Thomas

Lina sa...

Miranda:ja visst var det kul på vårruset!!

Lina sa...

Thomas: Jag tror helt klart att det beror på att huvudet är marathonredo! :)